ΕΡΤ: 35 χρόνια πίσω από την τραβεστί ΕΡΤ

ΕΡΤ: 35 χρόνια πίσω από την τραβεστί ΕΡΤ
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΡΤ: 35 χρόνια πίσω από την τραβεστί ΕΡΤ

Η ΕΡΤ του 2021 είναι 35 χρόνια πίσω από την ΕΡΤ του 1986.

Ο άνθρωπος που ψήφισαν οι έλληνες πολίτες για κυβερνήτη και ο οποίος δεν αντιστέκεται στις εκδηλώσεις αγάπης, όπως είπε η τοπ πολιτική μορφή, ονόματι Μάκης Βορίδης, περιφέρεται σε τραπεζώματα βουλευτών, τη στιγμή που ο λαουτζίκος το σκέφτεται να περπατήσει δυο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, για να μη βρεθεί με 300άρι πρόστιμο κολλημένο στο μέτωπο, λες και πήγε να τα σπάσει στο Egaleo City του Γιώργου Ζαμπέτα.

Οταν ο πρωθυπουργός περνά καλά σε δημόσια τραπέζια, στα οποία τηρούνται όμως τα πρωτόκολλα, η ενημέρωση παραμένει στα σωστά χέρια. Στην ΕΡΤ, που λέτε, δόθηκε οδηγία να ΜΗΝ παίξει το βίντεο με την παρουσία του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου της κυβέρνησης. STOP.

Πάμε 35 χρόνια πίσω (;) στη Δημόσια Τηλεόραση.

Αντώνης Πρέκας στην εκπομπή “Τρεις στον Αέρα” και θέμα τη ζωή των τραβεστί στην Αθήνα εν έτει 1986.

Κάποια στιγμή η κουβέντα μεταφέρεται στη δημόσια υγεία και το κατά πόσο η πιάτσα της Συγγρού, αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, όπως κίνδυνο αποτελούν οι πολίτες, οι οποίοι προτιμούν (ακόμη) να βγαίνουν -για τον όποιο λόγο- στους δρόμους από το να πέσουν με τα μούτρα στην κοκαϊνη και τα ψυχοτρόπα.

Η απάντηση τραβεστί αφορά στην ερώτηση, αν η πορνεία στους δρόμους αποτελεί κίνδυνο, για να πάρει ο Πρέκας την εξής απάντηση:

“Η δημόσια υγεία δεν προστατεύεται με αστυνομικά μέτρα, παρά με σωστή ενημέρωση”. 

Από το 3:55 και μετά…

Διαπιστώνετε, μήπως, κοινά με την paranoia, που ζούμε ως χώρα από τον Μάρτιο του 2020;

ΕΡΤ: 35 χρόνια πίσω από την τραβεστί ΕΡΤ

Η κυβέρνηση του ανθρώπου, ο οποίος κάνει εμβόλιο καθήμενος σταυροπόδι έχει την ίδια αλαζονεία με την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα και τη βόλτα στην Ικαρία. Στο νησί, που οι κάτοικοι ξέρουν να ζουν πολύ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα γίνεται συντονισμένη προσπάθεια αφαίρεσης δικαιώματων και ζωών.

Ας είναι καλά η επιδοτούμενη -από την κυβέρνηση- ενημέρωση των τηλεοπτικών καναλιών.

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι περιπολικά, αστυνομικούς με πριαπισμό, επειδή ασκούν εξουσία και καταστολή, αλλά ούτε λόγος για αύξηση των τεστ.

Στέλνεις SMS (αποδίδει ως μέτρο είπε στο κεντρικό δελτίο του Alpha ο υπερ-υπουργός, Αδωνις Γεωργιάδης, γιατί ελέγχεται η κίνηση των πολιτών), για να βγεις από το σπίτι σου.

ΕΡΤ: 35 χρόνια πίσω από την τραβεστί ΕΡΤ

Στέλνεις SMS, για να βγεις από το σπίτι σου, για να αγοράσεις τη δόση σου, η οποία σου επιβάλλεται τόσο όμορφα, για να αντέξεις τη μετατροπή της σημαίας στα χρώματα της Βόρειας Κορέας.

Η αστυνομία και η κυβέρνηση μιλά μέσα από τα δελτία ειδήσεων, γράφουν τοίχοι της ελληνικής επικράτειας και η αστυνομία κάνει δουλειά, επιβάλλοντας πρόστιμο στην 80χρονη, που πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της.

Φθηνή πολιτική, λέει, η κυβέρνηση, φθηνή πολιτική είπε και για την επίσκεψη στην Ικαρία.

Είναι θέμα πολιτικής ή θέμα στοιχειώδους λογικής και ανθρωπισμού;

{Η μία ηλικωμένη βλέπει τσέους να της κλέβουν 300 ευρώ με κρατική εντολή και η άλλη ηλικιωμένη στην Ικαρία σπεύδει να φιλήσει το χέρι του υψηλού επισκέπτη. Θλίψη και για τις δύο, αλλά για διαφορετικούς λόγους}

{Προτιμώ την ΕΡΤ των τραβεστί και των κανονικών ρεπορτάζ, από την ΕΡΤ του Φιλιππίδη και του αρσενικού παλαιάς κοπής, στυλ Χαϊκάλη}

{Ο Δρ. Γιάννης Ιωαννίδης μιλά στο Κρήτη Tv. Το μόνο κομμάτι της ελληνικής Tv, που χωρά τη γνώση, την προσέγγιση και την ψυχραιμία του}

Παρακάτω, η -κατά Βορίδη- αποθέωση:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Αρθρα