Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό

Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό

On air, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις και τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, κόπηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, αν και κατέχει ακόμη το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

Τα (ελληνικά) κανάλια σχεδόν πανηγύρισαν για το αδιανόητο και χωρίς καμία -δημοσιογραφική ή μη- δεοντολογία, καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας της έκφρασης, σαν να πρόκειται για κάποιον τυχόντα κατατρεγμένο ανθρωπάκο, ο οποίος εκφράζει άποψη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που λέτε, ένιωσε σαν τον μέσο οπαδό, ο οποίος έπνιγε τον πόνο του -στις αρχές του 2000- συμμετέχοντας σε ανοιχτές γραμμές ραδιοφώνων.

Το “κόψ’ τον” έγινε καθημερινή ατάκα, γιατί αποτελούσε επαναλαμβανόμενη κατάσταση για όποιον “μεγάλο” και “δημοκράτη” ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος έδινε εντολή στον εκάστοτε ηχολήπτη να κόψει στον αέρα τον εκάστοτε οπαδό, όταν… ξέφευγε ή όταν, απλώς, επέμενε σε διαφορετική άποψη.

Τα δημοκρατικά δίκτυα των ΗΠΑ, τα αντίστοιχα δημοκρατικά της Ελλάδας δεν θα παραλείψουν να γιορτάσουν την ελευθερία του Τύπου, αυτά που εκείνα καταπατούν από τον Μάρτιο και μετά με αφορμή τον Covid-19 και να τιμήσουν κάποιον -νεκρό ή χτυπημένο- ρεπόρτερ ανά τον κόσμο.

Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό

Η απαξίωση της δουλειά του δημοσιογράφου γίνεται πρώτιστα από τους ίδιους τους δημοσιογράφους και πολύ μετά ακολουθούν ανώτερες (δημοκρατικές) δυνάμεις. Τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα κι αυτό συνέβη και σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα και με πρωταγωνιστή -ποιον- τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτόν που, για τα ελληνικά Media, αποτελεί εύκολο στόχο, επειδή επέλεξε να κρατήσει ανοιχτή την οικονομία, παρά να στείλει στην καταστροφή εκατομμύρια κόσμου, όπως κάνει η κυβέρνηση στην Ελλάδα, όντας… αρνητής του κορωνοϊού.

Διεθνολόγοι και αναλυτές σε μια μέρα, γιατί μπορούμε να κρίνουμε κι ας μας χωρίζουν 8 ώρες.

Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό

Οταν ο Τραμπ δεν μπορεί να εκφραστεί και κόβεται με τέτοιο συντονισμό, φανταστείτε πόση ελευθερία χωρά σε πιο ασήμαντα ή προβεβλημένα πρόσωπα.

{Το Twitter, γνωστό αντιμαχόμενο σε εκείνον κοινωνικό δίκτυο, έκανε περιορισμό σε τιτίβισμά του, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, κάνοντας λόγο για περιεχόμενο, που μπορεί να παραπλανήσει}

Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό

Κομμένος σαν τον μέσο στραβοστόμη οπαδό

{Η γη των ζόμπι είναι απάτητη και ρυθμίζεται μέσω κλειστών ομάδων. Χαίρομαι, που η κυβέρνηση τούς δίνει τη δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως εργασίας. Εως την επιστροφή, ας περιοριστούν στα βασικά και σε επιλεκτικές σιωπές}

πηγή φωτό: Καθημερινή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Αρθρα