Τα Παράσιτα στην Επικοινωνία

Τα Παράσιτα στην Επικοινωνία
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Τα Παράσιτα στην Επικοινωνία

Μεγάλη η υπόθεση να μεταφέρεις στον κινηματογράφο, καταστάσεις τις οποίες βιώνεις -συχνά ή σπάνια- στην καθημερινότητά σου.

Τα Παράσιτα, χωρίς να είμαι ο καλύτερος προπονητής της κερκίδας, είναι εμπνευσμένη ταινία, για την οποία έχει προκύψει ήδη συζήτηση.

Τα έχεις δίπλα σου, πότε πάνω σου, πότε μέσα σου, τώρα τα έχεις και στη μεγάλη οθόνη και απ’ ό,τι διάβασα, προσεχώς και στη μικρή.

Στα κινηματογραφικά είμαι, απλώς, ερασιτέχνης και ουδείς μου στερεί κάτι το οποίο δεν μου ανήκει.

Στην καθημερινότητά μου, όμως, υπάρχουν δύο-τρία (μπορεί και τέσσερα ή πέντε) τα οποία αποτελούν πρόβλημα στις (τηλ)επικοινωνίες.

Εχω βαρεθεί να λύνω τα τεχνικά προβλήματα, δεν έχει καθόλου ενδιαφέρον, πιστέψτε με, αλλά εκεί αυτά… Επιμένουν.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας ΠΑΕ, μέλη συμβουλίων, δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι σε κρατικά Μέσα (μην εκπλαγείτε αν μιλάμε για ένα πρόσωπο). Πολλές ιδιότητες για απλά ανθρωπάκια, τα οποία όμως δεν τυγχάνουν ιδιοκτήτες καταστημάτων. Παρόλα αυτά, λειτουργούν και ως τέτοιοι, αποκλείοντας λίγους συγκεκριμένους από τις διαρροές, τα non papers και διαφόρων ειδών άλλων υπενθυμίσεις.

Τα Παράσιτα στην Επικοινωνία

Μαγαζάκι τους το έχουν κάνει, ξεχνώντας (ή καλύτερα μη γνωρίζοντας) με ποια ομάδα έχουν να κάνουν και βάζοντας προσωπικά τους υπαρξιακά προβλήματα πάνω από αυτό για το οποίο πληρώνονται από μία αθλητική Α.Ε.

Επειδή, όμως, δεν θέλω να αδικήσω και τους γύρω τους, εννοείται ότι σιγοντάρονται από κουτιά που παίζουν τη μουσική, ρίχοντας κέρμα, από έναν-δυο εκπροσώπους ΜΜΕ, πάντα αρεστούς, στις εκάστοτε διοικήσεις και από 50άρηδες, οι οποίοι δυσκολεύονται να συντάξουν μία πρόταση το πολύ τριών λέξεων. Ούτε καν πρόταση, δηλαδή…

Ξέρετε, όλοι τους κάποια στιγμή στη μίζερη ζωή τους, δήλωσαν δημοσιογράφοι, ενώ μη σας πω ότι δηλώνουν ακόμη.

Τα περιμένω στη μικρή οθόνη… Αξίζουν κριτικής από τους ειδικούς του κινηματογράφου.

{Το καλοκαίρι έτυχε να πω για “δουλειά” στο αεροδρόμιο, μιας και ερχόταν μία παικτάρα, η οποία έπαιξε μέχρι σήμερα 28 λεπτά μαζί με τα οικογενειακά διπλά των προπονήσεων. Περίμενα τον παικτάρα σε μια γωνιά κι ένας απόκληρος της καθημερινότητας, βλέποντάς με από σχετική απόσταση, είπε: “Ωχ μωρέ, κι αυτός ο βλάκας είναι εδώ;”

{Καλέ μου Μιλού, μιλάς εσύ που η κορυφαία στιγμή της ζωής ήταν η συνέντευξη με λαϊκή τραγουδίστρια, την οποία έκλεισα, οργάνωσα, έγραψα και μόστραρες εσύ τα μούτρα σου}

{Μη με καλείτε στα φεστιβάλ σας, κρατείστε τις κλειστές ομάδες σας για πάρτη σας}

1 σκέψη για το “Τα Παράσιτα στην Επικοινωνία”

  1. Pingback: Αντιγραφή-επικόλληση με όνομα και επώνυμο | manformanos.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Αρθρα